Organisatie


De directie wordt gevoerd door Ghislen Nysten en Sebastiaan Vliegen.

Doctorandus Sebastiaan Vliegen helpt als ervaren verandermanager en communicatiestrateeg grote en kleine organisaties met de weg naar de toekomst. Zodat u samen met ál uw medewerkers de stap in de juiste richting zet. Een van de uitdagendste en eervolle klussen was om in de eerste Coronagolf zorgorganisaties te helpen met implementatie van videobellen zodat de zorg veilig doorgang kon hebben.

Ghislen Nysten is als meester in de rechten bekend met naleving van (juridische) normen. Hij heeft praktische ervaring opgedaan met het ondersteunen van ondernemers in het opstellen van handboeken voor MKB en Europese organisaties. Als jurist kijkt hij naar wat kan en mag.

Derk Kuipers is oprichter van Aquadrant en nog steeds actief als senior-adviseur.
Na een actieve carrière in tankvaart, olie- en gasindustrie is Derk sinds 1994 actief als zelfstandig adviseur/projectleider op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en Arbo. Derk adviseert, ondersteunt en begeleidt bedrijven in het traject van certificering en efficiënter werken met de implementatie van kwaliteitssystemen. Betrouwbaar, pragmatisch en nauwkeurig zijn de steekwoorden, waar Derk voor staat. 

Helmie Fierloos werkt meerdere dagen per week actief op kantoor in Vlissingen. Zij zorgt dat de financiële administratie op orde is. “Ik voel me prima thuis in dit kleine team, het werkt erg prettig en we kunnen onderling zaken snel regelen.” Helmie houdt zich ook bezig met het inrichten en op orde brengen van kwaliteit-, veiligheid- en MVO-systemen voor klanten van Aquadrant. Verder verzorgt ze kwaliteitscontroles op zandleveringen.