Organisatie


Aquadrant werkt met een klein vast team, waardoor de lijnen met de opdrachtgevers kort zijn. Wanneer een opdracht dit vereist, vullen wij ons team aan met ervaren freelance adviseurs.

 

Derk Kuipers  is directeur en tevens senior adviseur van Aquadrant.

Na een actieve carrière in o.a. de tankvaart, olie- en gasindustrie is Derk sinds 1994 actief als zelfstandig adviseur/projectleider op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en Arbo. In 2001 nam hij adviesbureau Aquadrant Care & Safety BV over en sindsdien adviseert, ondersteunt en begeleidt Derk bedrijven in het traject van certificering en efficiënter werken met de implementatie van kwaliteitssystemen. Betrouwbaar, pragmatisch en nauwkeurig zijn de steekwoorden, waar Derk voor staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmie Fierloos  

Helmie is ca. 16 uur in de week actief op kantoor in Vlissingen en zij zorgt ervoor dat de financiële administratie op orde is. “Ik voel me prima thuis in dit kleine team, het werkt erg prettig en we kunnen onderling zaken snel regelen.” Helmie houdt zich ook bezig met het inrichten en op orde brengen van kwaliteit-, veiligheid- en MVO-systemen voor klanten van Aquadrant. Verder verzorgt ze ook kwaliteitscontroles op zandleveringen. Zij heeft daardoor regelmatig direct contact met klanten.