Maatgerichte oplossingen

Bedrijfsvoering op een gedegen, nieuwe, succesvolle manier verbeteren?

Aquadrant BV wil consultancy graag anders en beter doen. Onze consultants hebben met name veel aandacht voor kwaliteit van onze dienstverlening door intensieve trainingen en begeleiding. Daarmee behalen wij voor ú onze successen.

Raadshuis Willemstad

Aquadrant helpt u graag bij het oplossen
van uw vraagstukken

Aquadrant BV wil consultancy graag anders en beter doen.

Aquadrant BV is opgericht door innovatieve ondernemers, die veel ervaring hebben in het leiden, auditen, certificeren, adviseren van uw bedrijfsvoering en detacheren van vakkrachten en professionals.

Wij bieden opdrachtgevers maatgerichte oplossingen en stemmen hiervoor samen het traject af op uw wensen, uw bedrijfsvoering en de aanwezige resources (uw mensen en bedrijfsmiddelen) in uw organisatie.

Wilt u graag bedrijfsvoering op een gedegen, nieuwe, succesvolle manier verbeteren?

Mocht u zich afvragen of wij u kunnen helpen bij uw vraagstukken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

onze missie

“Uw bedrijf beter met onze consultants.”

Wat doen wij?

Onze Kernactiviteiten

1.

Leiden

Onze consultants signaleren vroegtijdig ontwikkelingen en voeren veranderingen voor u door. Wij zorgen dat uw bedrijfsvoering succesvol is ondanks ontwikkelingen binnen en buiten uw organisatie.

2.

Auditen

Met behulp van gestandaardiseerde vragenlijsten voeren onze consultants periodieke controles uit op uw systemen, processen en producten. Structurele afwijkingen worden gerapporteerd aan u als opdrachtgever. Samen met u wordt bepaald wie welke acties wanneer onderneemt om te zorgen dat u weer ‘business as usual’ krijgt.

3.

Certificeren

Aquadrant zorgt dat de kwaliteit van uw systemen, processen en producten voldoet aan de getoetste eisen. Onze consultants leiden in uw organisatie het proces om te komen tot certificering conform de gewenste normen en/of richtlijnen.

4.

Adviseren

Wij ondersteunen u met advies op door u of ons gesignaleerde knel- en verbeterpunten in uw bedrijfsvoering. Advies is maatwerk. Onze consultants zijn opgeleid en ervaren om uw organisatie beter te helpen maken

5.

Detacheren

Wij detacheren bevoegde en bekwame vakkrachten en specialisten om u te ondersteunen in uw bedrijfsvoering.

onze visie

“Aquadrant wil leidend zijn in het grensoverschrijdend en integraal ondersteunen van organisaties (van mkb-ondernemer tot maatschappelijk dienstverlener). In de BeNeLux en Duitsland willen wij onze klanten direct van dienst kunnen zijn.”

Kennisgericht

Aquadrant wil hét consultancybureau zijn waar vakkrachten en specialisten hun kennis en ervaring inzetten zodat úw bedrijfsvoering beter blijft.

Persoonlijk

Aquadrant werkt vanuit persoonlijke betrokkenheid met opdrachtgevers. Onze consultants vertrekken vanuit uw specifieke situatie. Direct contact met u zorgt voor duurzame oplossingen om beter te blijven.

Wie zijn wij?

De gezichten achter aquadrant

Ghislen Nysten

Directeur

Ghislen Nysten (mr.) is als jurist bekend met naleving van normen.

Hij heeft praktische ervaring opgedaan met het ondersteunen van ondernemers in het opstellen van handboeken voor MKB en Europese organisaties. Als jurist kijkt hij naar wat kan en mag.

Derk kuipers

Oprichter

Derk Kuipers is oprichter van Aquadrant en actief als senior-adviseur.
Na een carrière in tankvaart, olie- en gasindustrie werkt Derk sinds 1994 als zelfstandig adviseur/projectleider op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en Arbo.

Derk adviseert, ondersteunt en begeleidt bedrijven in het traject van certificering en efficiënter werken met de implementatie van kwaliteitssystemen. Betrouwbaar, pragmatisch en nauwkeurig zijn de steekwoorden, waar Derk voor staat. 

Heeft u vraagstukken?

Mocht u zich afvragen of wij u kunnen helpen bij uw vraagstukken.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.